BRUG FOR MOBILKRANER? VI LØSER ALLE SLAGS OPGAVER

Hos Johannesen Kran- og Maskintransport løser vi mange forskelligartede opgaver, og vores chauffører er specialister. Skal I have løftet maskiner, personhejs, arbejdsplatform, stål, byggematerialer, facadepartier m.m., så kan vi tilbyde vores hjælp med vores op til 130 tonner mobilkran. Vi tilbyder udlejning af mobilkraner med følgende specifikationer:

 

  • Mobilkranen er Fuldhydraulisk og terrængående med træk og styring på alle aksler.
  • Kranen har 60 meter hovedbom, som kan forlænges med 19 meter jib, hvilket giver en kroghøjde på 77 meter.
  • Mobilkranen medbringer selv en del af sin ballast ”op til 100 tonner”, mandskabskurv og stålplader til støtteben på en kærre. Ved opstilling med fuld ballast ”130 tonner” er det nødvendigt at bruge en lastbil til at transportere de sidste 13,5 ton ballast.

Har I behov for, at vi kommer ud og besigtiger en opgave, så er I meget velkomne til at kontakte os.

Mobil kran
Ejendom, mobilkran

Vi råder over båd almindelige kranbiler, mobilkraner og mobil tårnkraner/Spieringskraner.

Alle vores kranbiler er monteret med det lovmæssige miljøfilter, og vi overholder selvfølgelig samtlige regler. Vi har kraner fra 24 t/m til 375 t/m med rækkevidde på op til 60 meter. Derudover har vi mobil tårnkraner/Spieringskraner op til 60 meter i udlæg og 37 meter i højden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, der kræver brug af en kran. Lej en mobilkran, kranbil eller mobil tårnkran hos os, så du er sikret kvalitet og service. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt en mobilkran eller anden krantype er den rette løsning, tager vi også en dialog om det og finder den bedste løsning. Vi foretager os også en eventuel besigtigelse af opgaven, før vi sætter i gang. På den måde sikres der, at vi sammen finder frem til den bedste og mest optimale løsning.

Hvorfor vælge Johannesen Kran og Maskintransport?

 

  • Vi har over 90 års erfaring i branchen
  • Vi går aldrig efter standardløsninger – vi kigger individuelt på alle opgaver
  • Vi præsenterer jer altid for den mest optimale løsning
  • Vores kundetilfredshed er utrolig høj, hvilket kan ses i vores gode anmeldelser
  • Vores service og løsninger er altid af højeste kvalitet 

Har du spørgsmål af nogen art, eller er du i tvivl om, hvorvidt det er en mobilkran, I skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på tlf. 70 70 25 35, skriv direkte til booking@kranbil.dk eller brug kontaktformularen på kontaktsiden. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har en opgave, der skal løses.

Ejendom, mobilkran

LANDSDÆKKENDE KRANSERVICE - DØGNET RUNDT!