ALM. KRANBILER

Hos Johannesen kran og maskintransport ApS besidder vi 40 kranbiler, der er fordelt i hele landet. Vores udvalg af kranbiler er særdeles bredt, vi har kraner fra 24 t/m helt op til 375 t/m, som er i stand til at række op til en højde på 63 meter.

Vi har lavt opbyggede kranbiler, der er særdeles velegnede til at arbejde i lave bygninger. Er du i tvivl om, hvorvidt en almindelig kranbil kan komme til, hvor du skal bruge den, tager vi altid ud og besigtiger opgaven, så vi sammen kan blive enige om den bedste løsning.

Vi kan også tilbyde dig kranbiler med en særlig lav læssehøjde.

 

Nogle af vores kranbiler er med specielt bygget udstyr, der gør dem i stand til at transportere diverse maskiner, både, skibscontainere, pavilloner, arbejdsplatforme, personhejs og meget mere.

Desuden har vi mulighed for at tilbyde dig blokvogne, nedbyggede udtræksanhængere, udtrækstrailere samt nedbyggede trailere med udtræk eller seng.

En af vores nyeste vogne i parken hedder vogn 141. Det særlige ved denne vogn er, at den er med elmotor. Det er altså muligt med denne vogn at benytte kranen uden, at dieselmotoren behøver at snurre. Med denne nye vogn har vi taget et skridt mod at være mere miljøbevidste.

Alle vores kranbiler er monteret med det lovmæssige miljøfilter, og vi overholder samtlige regler. Har du spørgsmål angående vores vognpark eller andre ting, er du altid velkommen til at kontakte os.

VORES KRANBILER

LANDSDÆKKENDE KRANSERVICE DØGNET RUNDT!